WrightRobbins Insights

Forfatter Informasjon for Rodger Murphree

by

Forfatter Informasjon for Rodger Murphree

Minneverdige Sitat 1: Legen i fremtiden vil gi ingen medisin, men vil interessen hans pasienter i omsorgen for den menneskelige ramme, i kosthold og i årsak og forebygging av sykdom. Thomas Edisoncanada goose norge

Minneverdige Sitat 2: Dr. Rodger Murphree er legen for fremtiden som Edison snakket om. Tegning på hans medisinske, kiropraktikk, og ernæringsmessig bakgrunn, bruker Dr. Murphree noen av de mest avanserte, men likevel praktiske, vitenskapelig basert, ernæringsmessige terapi for å forebygge og reversere selv de mest gjenstridige sykdommer.

> Dr. Murphree er et bord sertifisert ernæringsspesialist og kiropraktikk lege som har vært i privat praksis siden 1990. Han er grunnlegger og tidligere klinikk direktør for et stort integrert medisinsk praksis som ligger på campus av Brookwood Hospital i Birmingham Alabama.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

 

Sorry, the comment form is closed at this time.